fredag 8 april 2011

Country & western, precis som Cornelis.

Att plötsligt sitta där på Kongens Nytorv med en avslagen multinationell, förmodligen superonyttig läskeblask i petflaska, i snål vårblåst och längta, det är märkligt. Varje gång märkligt. Overkligt.

Vänta och längta. En annan gång hypernyttig juice. Spirulina, sol och hopp i luften. Hoppas och undra. Snorkallt med helgtillägg. Te, jag tror att det stod Love på det lilla tepåsepappersfodralet och en aprikos. Ekologisk. En till. Fyra små hjärtan i en bok med päls utanpå. Är det renfäll? Fem. Sex stycken nu. Vänta. Upp och iväg. En bankomat vid hörnet. Igen och igen.

M hejar glatt och skrattar, tar en valnöt, N bakom receptionen idag, tyska i telefonen, svenska, franska och det är P som hämtar mig i soffan under de danska papperslamporna igen. De är nästan som moln och Hon tycker att det ser ut som något jag kunde ha gjort.

Rummet med lila målning denna gången. Som sjögräs ungefär eller rymdbubblor. Sjuttiåttanollfyrasjugosjusjuttiettsextitre. P ursäktar att det plötsligt blir country & western.

Jag fnissar inuti, svarar att det är Cornelis och att det är fint.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar